Holistische lichaamsgerichte coaching Nijmegen
 
IESberg brainspotting therapie

Aanbod

Als holistisch lichaamsgericht coach help ik je ontmantelen wat jou tegenhoudt om verder te groeien. Samen krijgen we snel helder wat helder wil worden. Lees hier meer over mijn huidig aanbod:

 • Je lichaam en intuïtie als kompas leren gebruiken
  Voor mensen op het pad van bewustzijn en op zoek zijn naar een ervaren coach en verlangen naar een voller en verdiepender leven met minder stress.
 • Brainspotting – EMDR 3.0
  Voor het jezelf bevrijden van hardnekkige overtuigingen, stressgerelateerde klachten, trauma, etc. Brainspotting is m.a.w. een tool die begint waar de meeste klassieke praat therapieën eindigen.
 • Begeleide intervisie – oefenen met presence en in verbinding zijn
  Voor wie onder begeleiding van een lichaamsgericht en holistisch spaceholder in groepsverband wil oefenen met in verbinding zijn en presence.
 • Coach en sparring partner voor ondernemende mensen
  Voor ondernemers die stappen willen zetten om hun initiatief of onderneming verder te brengen. Én om er zelf van te groeien. Want voor mij zijn ondernemer en onderneming één. Jouw persoonlijke groei is de groei van je onderneming en omgekeerd!
 • Herbron jezelf in Noorwegen
  Verlang jij ook naar ontspanning en helemaal tot jezelf komen? Bijtanken op een prachtige, voedende plek met gelijkgestemden? Waarbij je leert jouw weerbaarheid te vergroten en meer in de flow te komen? Zet met gelijkgezinden verdiepende stappen in je eigen proces. Onder professionele begeleiding en op een bijzondere plek.

Hier vind je meer aanbod gericht op mensen die een bewustzijnssprong willen maken van IQ via EQ naar SQ (spirituele intelligentie). Onder deze vlag begeleid ik mensen in mediteren en het zogenaamde MondoZen koan proces. Dit is bedoeld voor mensen die verdieping en ontwikkeling zoeken. Zie ook de workshop Ervaar je diepe wijsheid.

Op website integrality.nl vind je een totaal overzicht van mijn aanbod, werkervaring en gevolgde opleidingen.  

Kies ik voor een training of coaching?