Kom je er niet meer uit in je hoofd?
 

Over Lars Lutje Schipholt

Afgestemd, nieuwsgierig en sensitief. Authentiek, belichaamd, en congruent. Analytisch, lichaamsgericht en resultaatgericht . Ervaringsdeskundig en ondernemer. Gecertificeerd coach.

 

“Als coach ben jij het instrument, en kan het nooit dieper gaan dan waar jij bent geweest. Ik heb een hele reis in afgelegd en veel doorgewerkt. Zo heb ik ontdekt hoe je een doorbraak of transformatie realiseert:  door naar binnen te gaan en op doorvoelde wijze contact te maken met wat zich daarvoor nog aan het zicht onttrok. Niet alleen via je hoofd, maar ook via je lichaam.”

“Met mijn holistische lichaamsgerichte coaching in Utrecht en Culemborg support ik jou graag in je innerlijke groei en het doorbreken van jouw vicieuze cirkel. Samen krijgen we snel helder wat helder wil worden. Je maakt verdiepende of transformerende stappen die beklijven. Je bevrijd jezelf van hardnekkige patronen die jou in de weg zitten. Structureel, voorbij een fix of trucje.”

 

Lars Lutje Schipholt
coach en spaceholder
 

 

Mijn coachruimtes zijn gevestigd  in Utrecht en in Culemborg (in Rivierenland vlakbij Houten, Tiel en Zaltbommel, tussen Utrecht en Den Bosch in). Mijn sessieruimtes zijn uitstekend bereikbaar met zowel auto als trein. Daarnaast coach ik  mensen in o.a. de regio Den Haag, Amsterdam en ’s Hertogenbosch.

of schrijf je in op mijn nieuwsbrief