IESberg intervisie & supervisie

Over Lars

Belichaamd en integraal bewustzijn

Rode draad in mijn carrière is het aanjagen en faciliteren van veranderingen die mensen, organisatie of de maatschappij ten goede komen. Als coach of veranderaar ben jij zelf daar het instrument in. Je kan immers nooit dieper gaan dan waar jij bent geweest. Daar heb ik een hele reis in afgelegd, van buiten naar binnen, voorbij de afgescheidenheid of dualiteit.

Mijn bewustzijnswerk en werkervaring ligt aan de basis van mijn huidige werk als transformatie coach, spaceholder van bijeenkomsten en sparringpartner voor ondernemers. Ik ben hierdoor ook veel effectiever bij het ondersteunen van organisaties die een transformerende stap willen maken.

Mijn reis van buiten naar binnen

Afgelopen decennia ben ik enorm gegroeid in bewustzijn door intensieve opleidingen en een meerjarige retraite o.h.g.v. lichaamswerk, relateren, business en loopbaan coaching, mindfulness en zijnsoriëntatie, systemisch werken, ontwikkelings- en sociale psychologie, intermenselijke psychologie en evolutionaire integrale ontwikkeling. Dankzij mijn ervaringen bij o.a. Rebalancing, Venwoude, Hollow Bones Zen en Integrale Coaching heb ik mijzelf kunnen transformeren en kunnen omarmen wie ik werkelijk ben.

Knowledge by Identity

In mijn zoektocht heb ik ervaren dat belichaamd bewustzijn en presence de sleutel is om op dieper niveau te doorgronden wat er gebeurt in mij en bij anderen. Door veel meer aanwezig te zijn, in het nu, is mijn innerlijk, relationeel én context bewustzijn enorm gegroeid en ben ik de organische samenhang en dynamieken meer gaan zien en begrijpen. 

Ook heb ik ontdekt hoe je een doorbraak of transformatie realiseert. Voor mij is de sleutel in contact te zijn met de realiteit. Niet alleen vanuit je hoofd, maar door naar binnen te gaan, je lijf in, en op doorvoelde wijze contact te maken met wat zich daarvoor nog aan het zicht onttrok. Daar ben ik net zoals jij zélf de toegangspoort toe. Met vallen en opstaan heb ik ook ontdekt hoe belangrijk het is congruent te zijn en je eigen schaduwen aan te kijken: Practice What You Preach, tot in je vezels.

Bevrijding en doorbraak

Mijn eigen pad laat zien dat het mogelijk is jezelf te bevrijden van hardnekkige, ondermijnende patronen of trauma’s en een doorbraak te realiseren. Dat geef ik nu door als integrale coach. Ik leef nu mijn diepere verlangens en ben nu veel zelfbewuster, authentieker en meer in verbinding. Daarmee ben ik een inspiratiebron geworden voor anderen. Als fulltime coach en spaceholder van bijeenkomsten begeleid ik nu met veel plezier anderen die ook door de verandering heen willen komen.

“Je hebt een enorme rust bij je, Lars, en tegelijkertijd ben je ook energiek. Je bent positief ingesteld en kijkt met compassie naar de wereld.

“Je hebt een enorme rust bij je, Lars, en tegelijkertijd ben je ook energiek. Je bent positief ingesteld en kijkt met compassie naar de wereld.“